Melhus Idrettsråd 2021 - oppdatering

Postet av Lars Erik Svanholm den 6. Feb 2021


Her kommer en kort oppdatering hva Melhus Idrettsråd jobber med om dagen. (februar 2021)

MIR har nå sendt inne en samarbeidsavtale med Melhus kommune, som skal signeres av ordføreren. Denne avtalen sikrer oss god kommunikasjon, fremmer aktivitet og kontinuitet, samt at den bidrar til viktige prinsipper og gjensidige krav og forventninger. Den skal også skape forståelse og respekt for synspunkter og arbeidsmåter. Vi håper denne avtalen er signert i løpet av mars og den legges fram for årsmøtet i Melhus Idrettsråd i april.


MIR har også sendt inn innspill til endring av retningslinjer for anleggsfond, som idrettslagene kan søke støtte når de skal bygge anlegg. Retningslinjene som er i dag, er alt for begrensende og det er etter MIR sitt syn mulighet til å få alt for lite støtte. Pr. i dag kan man maksimum få 10% støtte via anleggsfondet, men rådet har gitt innspill om at vi bør kunne søke om inntil 30% støtte. Rådet ber også kommunen om å bevilge mer til anleggsfondet, da dette er alt for lite i forhold til hva som trengs i kommunen.


MIR jobber også med anleggsplan, sammen med kommunen. Innspill til denne er nå forlenget til april måned, da det mangler fra noen klubber. Hvis du har innspill, send disse til oss. Vår kontaktperson i dette arbeidet er Monica Brækken. 


MIR håper å få til et årsmøte i Kultursalen på Melhus rådhus, i slutten av april. Invitasjon kommer. (Dette er den eneste plassen som har mulighet pr. i dag til å få plass til alle som kommer på årsmøtet.)

Sett av ettermiddagen/kvelden 22. april 19:00-22:00 - dette er den foreløpige datoen vi har reservert (Covid-19 usikkerheten kan gjøre at det blir endringer)



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.